GOTOVO: Kraj za Novaka na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

27.09.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što je počeo turnir u Parizu, on je završio sa svojim učešćem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rolan Garos

Austrijski teniser Denis Novak poražen je u prvom kolu Rolan Garosa od Nemca Aleksandera Zvereva sa 3:0 (7:5, 6:2, 6:4).

Sedmi reket sveta je do pobede došao posle dva sata i šest minuta igre, a najviše problema mu je rival zadao u prvom setu.

Tada je Novak sjajno započeo meč. Zahvaljujući brejku je brzo stigao do prednosti od 4:1, ali se onda Zverev "razbudio" i od narednih sedam gemova je osvojio šest.

Drugi set je Nemac sa dva brejka rutinski rešio u svoju korist, a poslednji je rešio tako što je na samom startu oduzeo servis protivniku i tu prednost je čuvao do samog kraja meča.

U drugom kolu, Zverev će odmeriti snage sa boljim iz meča u kom se sastaju Pjer-Ig Erber i Majkl Mo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dd

29.09.2020 06:00

Stvarno nisu neophodni ovakvi naslovi.Ovakav vid privlacenja paznje citalaca Vasih clanaka citaocima ne prija jer iako je naslov istinit u praksi je ostvaren efekat kao da je u pitanju sluzenje neistinama i to na nivou osnovne skole, a to ne moze nikako odigrati svoju ulogu onako kako Vi to mislite da moze a jos i verujete da ste u tome uspeli.Hvala sto ste objavili ovaj komentar.