NADALU SVEGA PREKO GLAVE: Ne mogu više da razmišljam o Đokoviću!

Autor:

Sport

24.09.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal bio je prilično deprimiran posle poraza u četvrtfinalu mastersa u Rimu od Dijega Švarcmana, a po svemu sudeći i dalje frustriran zbog neuspeha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Španac se okrenuo narednom izazovu, a to je Rolan Garos, Gren slem turnira na kome bi Španac mogao da dostigne Rodžera Federera po broju titula na četiri najveća turnira u tenisu.

Nadal ima 19 Gren slemova, Federer jedan više, a prati ih Novak Đoković sa 17.

- Kada me pitate o rekordu Rodžera Federera, ja uvek kažem isto. Celu karijeru sam gradio na svoj način i nastaviću to da radim. Nisam opsednut sa tih 20 Grend slemova. Ne mogu baš uvek da razmišljam o Rodžeru ili Novaku Đokoviću i našoj trci. Znam da novinari tome posvećuju veliku pažnju- rekao je Nadal.

Govoreći o planovima 34-godišnji Nadal je istakao.

 

- Voleo bih da završim karijeru sa 25 Grend slemova, ali to se verovatno neće dogoditi. Boriću se, stvaraću šanse. Videćemo kad završim karijeru. Želim da i dalje uživam u tenisu, to je sve. Ako igram na visokom nivou, pretendent sam- dodaje Rafa.

On će na Rolan Garosu pokušati da stigne do 13. titule u Parizu i ukupno 20. GS titule.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading