SAMO ZATO ŠTO JE SRBENDA: Novaka mesecima RAZAPINJU, a sada Francuz koji ima koronu igra na velikom turniru

Autor:

Sport

23.09.2020

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki aršini.

Novak Đoković sa maskom

Francuski teniser Benoa Per predao je meč prvog kola ATP turnira u Hamburgu, jer zbog toga što ima koronavirus nije mogao fizički da izdrži i nastavi duel sa Norvežaninom Kasperom Rudom.

Rud je u trenutku predaje imao prednost od 6:4, 2:0 i izvesno bi došao do trijumfa u svakom slučaju, ali Per više nije mogao ni da stoji na nogama koliko mu je bilo loše.

Inače, Francuzu je zabranjeno da igra na US Openu zbog koronavirusa, a u Hamburgu mu je dozvoljeno, bez obzira što je imao nove pozitivne nalaze i samo jedan negativan.

- ATP treba da mi objasni kakva su pravila. U Parizu su neki igrači koji su negativni, a čiji su treneri pozitivni, bili sprečeni da igraju. Ovde u Nemačkoj ste pozitivni i možete da igrate. Mogu da kažem hvala lekarima i turniru što su me pustili da igram - izjavio je Per posle meča.

Podsetimo, mesecima unazad Novak Đoković je označen kao najveći svetski negativac jer je organizovao Adria tour na kojem su učestvovali isključivo teniseri sa negativnim testovima na koronu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading