BRAVO, DEVOJKO: Ivana rutinski protiv Lare! Korak je bliža glavnom žrebu na Rolan Garosu

Autor:

Sport

23.09.2020

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jorovićeva za manje od sat i po preslišala teniserku iz Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivana Jorović

Srpska teniserka Ivana Jorović uspešno je startovala u kvalifikacijama za Rolan Garos. Ona je u prvom kolu rutinski savladala Laru Aruabarenu-Vesino sa 2:0 (6:4, 6:3), posle jednog sata i 25 minuta igre.

Ivana je odlično započela meč. brejkom u četvrtom gemu je stekla finu prednost koju je održavala sve do moementa kada je na 5:3 servirala za set. Tada je propustila dve set lopte, a potom je dozvolila rivalki da joj oduzme servis. Srećom, već u narednom gemu je došla do novog brejka, a automatski i vođstva u setovima.

Jorovićeva je još bolje krenula u drugi set. Sa dva brejka je vrlo brzo došla do 5:1 i šanse da okonča meč, ali je, baš kao i u prvom setu, tada dozvolila teniserki iz Španije da joj oduzme servis. U narednom gemu, na Larin servis, Ivana je propustila dve meč lopte, ali je zatim u svom servis gemu posle dve spašene brejk lopte okončala meč.

U drugom kolu kvalifikacija, Ivana Jorović će igrati protiv Majo Hibi iz Japana, inače 181. teniserke sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading