ŠVARCMAN ILI ŠAPOVALOV? Pitali su Novaka koga ŽELI u finalu, Đoković odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

20.09.2020

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač sveta u finalu Mastersa u Rimu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi teniser planete Novak Đoković

Najbolji igrač sveta Novak Đoković prošao je u finale Mastersa u Rimu trijumfom nad Norvežaninom Kasperom Rudom sa 2:0, a nakon meča Srbije je istakao da ga čeka težak posao do osvajanja trofeja jer se oba potencijalna rivala nalaze "u životnoj formi".

- Nedostajala mi je publika, navijači su falili turu. Stvari se polako popravljaju, a naročito mi je drago zbog Italije i svega kroz šta je ova zemlja prošla. Bilo je teško danas u dva seta, posebno u prvom, mogao je i on da dobije taj period igre. Bilo je vetrovito, teški uslovi za igru na koje sam se vremenom navikao - rekao je Noks posle trijumfa.

Što se tiče finala, Đoković očekuje veliku borbu bez obzira da li mu na crtu izađe Dijego Švarcman ili Denis Šapovalov.

- Očigledno je jako važno da igram finale. Ništa ne uzimam zdravo za gotovo. I posle 15 godina na turu imam glad za trofejima. Obojica su u sjajnoj formi, Švarcman je odigrao meč života (protiv Nadala prim.aut), Šapovalov takođe igra sjajno. Nadam se trofeju - podvukao je Nole.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading