ODJEKNULO: Nole poslao moćnu poruku SPC i narodu Crne Gore!

Autor:

Sport

18.09.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se prvi reket sveta.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser i najbolji igrač planete Novak Đoković odao je priznanje Srpskoj pravoslanvoj crkvi u Crnoj Gori zbog organizacije 21. dečijeg sabora u teškim okolnostima.

- Veliki pozdrav za bratski narod Crne Gore. Sve čestitke i zahvalnost Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori koja je uspela da organizuje Dečiji sabor uprkos teškim uslovima i vanrednim okolnostima - rekao je Noks.

Đoković je, zatim, učesnicima sabora poslao posebnu poruku.

- Pre svega bih hteo da vas zamolim da nosite veselje, radost, osmeh i bezbrižnost koju imate sada kroz čitav vaš život, u velikoj količini, koliko god možete, i da se kada vam je teško, uvek vraćate svom srcu i svojoj dobroti, iskrenim emocijama, najvažnijim emocijama i vrednostima u životu, a to su ljubav, mir, spokoj, sklad i saosećanje.

Nole je istakao važnost različitosti.

- I trebate da budete drugačiji, težite da budete najbolja i najoriginalnija verzija sebe, samo tako možete da ispunite svoju životnu misiju - istakao je Đoković.

Na saboru, polaznici škola veronauke iz svih krajeva Crne Gore pokazaće svoje umeće iz veronauke, crtanja, recitovanja, horskog i solo pevanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading