ĐOKOVIĆ U TRANSU: Italijani otkrili kako se ZAVRŠAVA Masters u Rimu

Autor:

Sport

18.09.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastična vest za Noleta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Turnir Masters serije u Rimu polako ulazi u završnicu, danas su na programu mečevi osmine finala, a od sutra će se mečevi igrati pred publikom, tvrdi dobro obavešteni teniski novinar Tankredi Palmeri.

On je naveo da su italijanske vlasti, odnosno ministarstvo sporta je shodno pandemiji koronavirusa ipak rešilo da dozvoli prisustvo publike na tribinama. Mečevima će moći da prisustvuje 1.000 navijača, počevši od četvrtfinala, iako je Palmeri greškom napisao polufinala.

Šansu da zaigraju pred publikom imaće tri srpska tenisera, Novak Đoković, Filip Krajinović i Dušan Lajović. Da bi to uradili moraju da prebrode i današnje mečeve osmine finala.

Međutim, neće sva trojica moći da se probiju u četvrtfinale, ali isto tako bar jedan će sigurno zaigrati u subotu, a sve to zbog toga što Đoković i Krajinović međusobno igraju u osmini finala.

Sa druge strane, Lajović će pokušati da iznenadi Rafaela Nadala i da se tako izbori za četvrtfinale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading