IZNENAĐUJUĆA OPTUŽBA NADALA: Đoković misli samo na sebe!

Autor:

Sport

15.09.2020

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal je konačno progovorio o novoj uniji tenisera koju je Đoković osnovao i drugi teniser sveta nije imao pohvalne reči za Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Đoković je pred početak US opena objavio da se osniva PTPA, nova organizacija koja će se boriti za prava tenisera, a zbog čega je i napustio ATP Savet tenisera.

Nadal tvrdi da to nije trebalo da radi.

- Razumem nezadovoljstvo pojedinih igrača koji su to potpisali, ali postoji mnogo neodgovorenih pitanja- rekao je Nadal pred početak Mastersa u Rimu.

 

- Mislim da nije pravi trenutak. I čak i da nismo u situaciji u kojoj smo sad, mnogo stvari je nejasno. Postoje brojne stvari koje nisu kako treba. Trenutno prolazimo kroz svetsku krizu u svakom smislu. Teško je vreme za sve nas, za igrače, organizatore, ceo tur. Trebalo bi da se držimo zajedno, a ne da jurimo sopstvene ciljeve- rekao je Nadal, jasno aludirajući na Đokovića, koji je PTPA osnovao zajedno sa Vasekom Pospišilom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading