SRBI DOMINIRAJU KICBILOM: Kecmanović posle VELIKE drame do polufilnala!

Autor:

Sport

11.09.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je dobila i drugog polufinalistu u Kicbilu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović

Posle Lasla Đerea među četiri najbolja plasirao se i Miomir Kecmanović.

On je u 1/4 finalu posle velike borbe i drame savladao 79. igrača sveta Federika Delbonisa sa 2:1 (6:4, 6:7 (5-7), 7:5). Meč je trajao 155 minuta,

U četvrtom gemu prvog seta Kecmanović je spasao brejk loptu, zatim u narednom gemu iskoristio svoju četvrtu i u preostala tri gema na svoj servis nije imao problema.


Mogao je Miomir i u dva seta do trijumfa, na 5:5 je propustio dve uzastopne brejk lopte, da bi u neizvesnom taj brejku Argentinac bio koncentrisaniji.

Treći set uglavnom je bio tvrd, Kecmanović je u šestom gemu propustio dve vezane brejk lopte, a na svom servisu bio je siguran. Pri vođstvu 6:5 Delbonis je vezao greške iz forhenda i Miomir je imao tri vezane meč lopte. Na drugoj se igrao jako dug poen, slajsom je Kecmanović navukao rivala na mrežu, a zatim poslao forhend pored njega za značajnu pobedu.

Za plasman u finale Kecmanović će se boriti sa Mark-Andreom Hislerom, 24-godišnjim Švajcarcem koji igra turnir karijere. Trenutno je 303. na svetu, u četvrtfinalu je dobio Felisijana Lopesa, a prethodno i Fonjinija i Rusuvuorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading