NA RADOST MUŠKOG POLA: Lepotica Bušar dominira u Istanbulu!

Autor:

Sport

10.09.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa Eženi Bušar ponovo igra tenis kakav se od nje i očekuje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eženi Bušar

Ona je u drugom kolu WTA turnira u Istanbulu savladala prvu nositeljku Svetlanu Kuznjevocu sa 2:1 (7:6 (3), 6:7 (5), 6:2).

Kanađanka je došla do glavnog žreba kroz kvalifikacije, a u četvrtfinale se plasirala pošto je pobedila prvu favoritkinju turnira.

Bušar je bolje počela meč, pa je u sedmom gemu napravila brejk za 4:3. Imala je trenutno 272. teniserka sveta i dve set lopte na servis rivalke u devetom gemu. Ipak, izvukla se Kuznjecova, te odmah potom napravila brejk za 5:5. U tajbrejku je Bušar diktirala ritam, pa je došla do seta.

Kanađanka je u drugom povela 4:1, da bi Ruskinja izjednačila na 4:4. U desetom gemu Bušar je imala tri meč lopte, ali je Kuznjecova uspela da sačuva servis gem i izbori se za novi tajbrejk. Tamo je prva favoritkinja turnira bila sigurnija.

Početak trećeg seta obeležili su brojni brejkovi, posle čega je Bušar vodila sa 4:1. Kanađanka je potom rutinski privela meč kraju.

U borbi za polufinale suočiće se sa Dankom Kovinić, koja je eliminisala Alison van Ujtvank.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading