NEOBORIV DOKAZ: Laura se ISFOLIRALA, a to POTVRĐUJU reči direktorke US Opena

Autor:

Sport

09.09.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je žrtveno jagnje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Laura Klark prima izvinjenje od Novaka Đokovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković diskvalifikovan je sa US Opena jer je nehotice lopticom pogodio Lauru Klark, liijskog sudiju. Zbog tog incidenta, Noletu je uskraćena šansa da učestvuje u završnici turnira u Njujorku, dok će američka folirantkinja imati tu privilegiju.

Naime, direktorka turnira, Stejsi Alaster, je najavila da će samo tri dana nakon urlikanja i previjanja na podu od "bolova", Laura ponovo zauzeti mesto pokraj terena. Te reči su jasan pokazatelj da joj zapravo nije bilo ništa, već da je samo glumatala kako bi dospela u žižu javnosti.

- Imala je dobru negu. Mediji su je šikanirali malo. Ne mislim da je to očekivala. Poznajem tu ženu veoma dobro i zahvalna sam na tome što je dobro - rekla je ona.

Podsetimo, Klarkova se drala i vikala na sav glas kad se prosula po terenu kao da ju je pregazio teretni voz, a ne pogodila teniska loptica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading