(FOTO) ŠVAJCARCU NEĆE BITI DOBRO: Javio se dečak koga je Federer pogodio lopticom u glavu i ostao nekažnjen - Đoković mu ovo neće zaboraviti!

Autor:

Sport

09.09.2020

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US Opena pošto je lopticom slučajno pogodio linijskog arbitra. Slična situacija se dogodila Rodžeru Federeru pre 14 godina, ali on nije dobio čak ni opomenu!

RepublikaFoto: youtube.com/swissgenius
Dečak koga je Federer pogodio lopticom i ostao nekažnjen

Bilo je to 2006. godine kada je Federer na Australijan openu pogodio lopticom dečaka kraj terena, a pamti se i njegova "šarmantna reakcija" na šta je publika aplaudirala.

Taj dečak je u međuvremenu porastao i oglasio se o incidentu koji potresa planetu.

On se zove Hit Džejmison, i trenutno je veoma uspešan preduzetnik u Australiji, a situacija sa US Opena stigla je i do njega. "Dečak" je uporedio diskvalifikaciju Novaka i aplauze za Federera, poručivši da čak nije dobio ni izvinjenje posle svih ovih godina.

- Federer me je pogodio i rekao moraš da budeš spreman, posle čega se nasmešio. Bilo je to teških 14 godina Rodžere, da li je vreme za izvinjenje?- napisao je Hit Džejmison.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading