(FOTO) VOLI TENIS, ALI I RASKALAŠAN ŽIVOT: Ko je sudija zbog koje je najbolji teniser sveta ponižen na najgori mogući način?

Autor:

Sport

07.09.2020

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Linijski sudija koju je najbolji teniser sveta Novak Đoković nehotice pogodio lopticom u grlo, a potom je diskvalifikovan zove se Laura Klark.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Laura Klark

Đoković je u finišu prvog seta osmine finala slučajno pogodio Amerikanku lopticom u vrat.

Laura je zbog ovog incidenta dospela u žižu interesovanja. Iako Novak nije želeo da kaže njeno ime, kako bi joj sačuvao privatnost, američki mediji su se pobrinuli da ceo svet sazna ko je zapravo žena zbog koje je srpski as izbačen sa Gren slema.

Laura je iz Ovensboroa, američke države Kentaki i dugogodišnji je sudija na ATP turu.

Zaljubila se u tenis prateći Samprasa i Agasija. Bila je linijski sudija na juniorskim i studentskim turnirima, a vremenom je napredovala do US opena i Dejvis kupa.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da ju je loptica pogodila u glavu. U jednom intervjuu, koji je dala pre šest godina, otkrila je da ju je loptica jednom prilikom pogodila u usnu pri brzini od 130 km/h.

Na osnovu njenih postova na društvenim mrežama može se zaključiti da uživa u putovanjima i konzumiranju skupih alkoholnih pića.

Neretko objavljuje i fotke na kojima konzumira skupocena vina, ali i žestoka alkoholna pića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@zalexanderbrown @zacbrownband enjoying a fab ZAB Red Blend with my birthday boy......hello, St Louis!

A post shared by Laura Clark (@catwoman63) on Apr 26, 2019 at 5:18pm PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading