NOŽ U LEĐA NOLETU: Beker šokirao - Đoković NEĆE do finala US Opena! Podržao njegovog LJUTOG rivala...

Autor:

Sport

04.09.2020

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker i Novak Đoković

Boris Beker, slavni nemački teniser, rekao je za "Eurosport" da očekuje da se Aleksandar Zverev plasira u finale US Opena, a da na tom putu može da porazi i najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića.

Nemac smatra da ni Nole nije u idealnoj formi nakon prekida sezone zbog pandemije koronavirusa, a Zverev je u prva dva kola upisao rutinske pobede, uz kvalitetan nivo igre.

- Njegov meč u prvom kolu protiv Kevina Andersona je zaista mogao da bude četvrtfinale ili polufinale na nekom GS, ali Saša se predstavio vrlo dobro. Većini igrača potrebno je nekoliko mečeva da pronađu ritam, samopouzdanje. Kako je njegov meč u prvoj rundi prolazio, on je postajao sve bolji i bolji, zaista mi se svideo njegov servis na tom meču. Uvek postoje stvari koje možete učiniti da izgledaju bolje, ali u celini može biti zadovoljan kako igra - rekao je Beker.

On je analizirao i Aleksandrov put do finala...

- Nadam se da će Saša proći u finale, verujte mi, ali mora ići korak po korak. Mislim da je ovo najnepredvidljiviji Grend slem poslednjih godina. Da, Đoković je favorit, ali svima nedostaju mečevi, tako da se svašta može dogoditi, uključujući i to da Saša ide do kraja - dodao je Nemac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading