PRIZNAO DA JE KRAJ? Federer nikad DIREKTNIJI o PENZIJI!

Autor:

Sport

01.09.2020

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Švajcarac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajcarski teniser Rodžer Federer

Švajcarski teniser Rodžer Federer istakao je da je u poznoj fazi njegove karijere važniji "mentalitet" od rezultata, kao i da ga novinari konstantno "bombarduju" pitanjima o penziji.

- Pitaju me mnogo o penziji, znam da ne mogu zauvek da igram tenis. Zaista je lepo što mogu nešto dobro da radim u životu. To je fantastično u ovom trenutku moje karijere - rekao je osvajač 20 Grend slem titula.

- Nisu važne stvari moje sposobnosti ili tehnika na terenu. Važan je mentalitet, ono što radim i ljudi koji me okružuju. Oni imaju velikog udela u mojim uspesima. Potrebna vam je sposobnost da iz neuspeha naučite. To mi se dogodilo 2001. i pitao sam se da li sam propustio priliku. Dve godine kasnije sam se vratio i osvojio prvi Grend slem na Vimbldonu - dodao je Federer.

Švajcarac je zaključio da mu je prijao karantin tokom pandemije koronavirusa, jer je konačno imao vremena da bude kod kuće sa svojom porodicom, ali i "razmišlja o budućnosti".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading