SPREMA SE ZA AMERIČKU TURNEJU: Tim u istu izjavu stavio Novaka i KOMPLEKS

Autor:

Sport

19.08.2020

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijanac se nada dobrim igrama u Njujorku.

RepublikaFoto: Starsport
Dominik Tim i Novak Đoković u Beogradu

Najveći teniski turniri se, posle duge pauze usled pandemije koronavirusa, konačno vraćaju, a prvi će biti odigran Masters Sinsinati koji počinje u subotu. Iako se zove "Sinsinati", on će biti igran u Njujorku, u kompleksu na kom će se potom od 31. avgusta igrati i US Open. Svoja očekivanja od američke turneje izneo je treći teniser sveta Dominik Tim.

Turniri će biti održani bez publike, a teniseri su trenutno u hotelu van grada.

- U hotelu smo, stvarno je lepo. Imam lepu sobu sa balkonom, koja je u Njujorku jako vredna. Denis Novak (austrijski teniser prim. aut) je takođe u hotelu, ali se još nismovideli jer smo juče radili testove i imamo plavu narukvicu (znači da rezultati još nisu stigli prim. aut) - istakao je Austrijanac, pre nego što je nasavio u dahu.

- Promeniće se u zelenu boju kada rezultat bude negativan. Tek tada nam je dozvoljeno da nešto radimo. Prvi trening je moguć samo ako smo negativni.

 

Teniseri su smešteni u velikom kompleksu, koji je odrađen nalik na NBA "mehur".

- Udaljeni smo 30 milja od grada, ne vidimo ga. Aerodrom je bio potpuno prazan. Zatim automobilom do hotela, tamo testiranje, pa do drugog gotela. Tri ili četiri nedelje ćemo biti samo u hotelskom kompleksu - poručio je Tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading