(FOTO UBOD) ĐOKOVIĆ USLIKAN U NEOBIČNOM IZDANJU: Nole u Španiji nosio krst i bizarnu masku

Autor:

Sport

08.08.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Dok organizatori US opena mole boga da od najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića dobiju pozitivan odgovor o njegovom nastupu na grend slemu u Njujorku, srpski as puni baterije u Španiji i uživa u suncu.

Nole je najpre odradio lagani trening i trčkarao u majici. Posle treninga odlučio je da prošeta do kuće u opuštenijem izdanju, te je skinuo majicu, a foto-reporteri iz Španije su tom prilikom uhvatili krupan kadar srpskog tenisera, koji je imao krst oko vrata.

Novak Đoković

Pored krsta, još upadljivija je bila bizarna maska koju je Novak stavio na lice kako bi se zaštitio od koronavirusa.

 

U međuvremenu, Španci su objavili da je Đoković predvodio grupu od 20 najboljih tenisera u pregovorima sa čelnicima američke teniske asocijacije oko učešća na turnirima u Njujorku (masters iz Sinsinatija i US open prebačeni su tamo). Teniseri su zatražili da po završetku takmičenja u Americi ne budu obavezni da borave u karantinu. Navodno, Nole i ostali postavili su ultimatum da neće doći u Ameriku ako im se ovaj zahtev ne ispuni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading