Grigor Dimitrov u totalnom nokdaunu posle Đokovićevog turnira!

Autor:

Sport

27.07.2020

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski teniser Gregor Dimitrov progovorio je o događajima posle "Adria Tur"a u Beogradu i Zadru.

RepublikaFoto: printscreen/.instagram.com/grigordimitrov
Grigor Dimitrov

Dimitrov je učestvovao na dve stanice turneje koju je planirao i inicirao Novak Đoković i zarazio se koronavirusom, što je otkriveno u Hrvatskoj.

Upravo je ta vest doprinala da se momentalno prekine turnir u Hrvatskoj, a Dimitrov se u međuvremenu oporavio bar za normalno funkcionisanje. Ipak, kaže da mu nije bilo lako.

- Nisam spreman da se takmičim na najvišem nivou. Stvari se poboljšavaju, kao i sve ostalo oko nas, ali oporavak je vrlo težak. Bio sam kod kuće oko mesec dana zbog koronavirusa. Simptomi su bili jako loši, bio sam veoma uznemiren, nisam osećao mirise i ukuse, ali i sve što može da se zamisli. Ipak, bilo je lepo na terenu- rekao je Dimitrov za "Tennis Major".

RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS
Novak Đoković i Grigor Dimitrov

Bugarin je podsetio koliko je bitna mentalna snaga.

- Radim koliko god mogu i pokušavam da se oporavim. Postoje dani kada se osećam dobro i puno treniram, ali i drugi gde je sve što želim da odmorim i ne radim ništa. To su teški dani za mene, sve mi prolazi kroz pamet- rekao je Dimitrov i dodao:

- Jedna od najvećih poruka je da ne bi trebalo potcenjivati snagu uma. Teška su vremena i moramo raditi na umu, ne samo telu- zaključio je trenutno 19. igrač planete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading