AMERIKANAC ZADOJEN MRŽNJOM: Osmislio UŽASAN plan samo da bi Novaka svrgnuo sa TRONA

Autor:

Sport

26.07.2020

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno da takvi ljudi postoje.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Američki novinar Ben Rotenberg je toliko zadojen mržnjom prema Novaku Đokoviću da je osmislio plan promene teniskih pravila samo kako bi svrgnuo najboljeg tenisera sveta sa trona.

On je gostujući u jednoj emisiji izjavio da bi gren slem turniri trebalo da se igraju u dva dobijena seta.

- Mislim da je to sjajna ideja za 2020. godinu! Možemo da preispitamo tu odluku u budućnost. Mislim da je sad najgore vreme da se igraju mečevi sa pet setova. Postoje nekoliko razloga: Nisu na vrhuncu fizičke i mentalne spreme, igrači su bili u karantinu, nezgodno vreme da se ponovo krene sa turom - rekao je Amerikanac.

Potom je istakao da je to najlakši način da se sa trona skine "velika trojka".

- Ja sam za sve što će uzdrmati tenis u direkciju da dobijemo nove šampione, to stavlja Novaka Đokovića i ostale članove "velike trojke" pod rafal! Nije nefer prema Đokoviću, samo mu otežava stvari.

 

Na kraju je malo pojasnio svoju ideju.

- Uzmite u obzir i raspored ATP-a. Biće napeto na turnirima, da budeš u balonu i da se testiraš sve vreme! Oni će da igraju i Masterse nedelju dana pre Grend slemova! Fizički, previše je da tražite od tih momaka. To potkopava turnire kao što su Rim i Sinsinati! Nemojte da ih naterate da igraju u pet setova, nedeljom za nedeljom - poručio je Rotenberg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading