(FOTO) ŽESTOKO JE KRITIKOVAO NOVAKA I ZVEVERA PA ISPAO LICEMERAN: Kirjos u noćnom klubu bez maske!

Autor:

Sport

24.07.2020

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser Nik Kirjos kritikovao je prošlog meseca ponašanje Aleksandra Zvereva i Novaka Đokovića zbog provoda po Beogradu, a onda je i sam uslikan u noćnom klubu bez maske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Đoković i Zverev su išli na žurke organizovane u sklopu aktivnosti Adria Tour turnira u Beogradu i Zadru i ispostavilo se kasnije da je Bugarin Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom.

Zverev je zbog svega što se dešavalo u Zadru sa Dimitrovim rekao da će se povući u izolaciju, ali je ubrzo isplivala informacija da to nije baš ispunio jer je uslikan u noćnom provodu u Monte Karlu samo šest dana posle Zadra gde je dobio negativan test na COVID-19.

Kirjos je zbog čak ušao u otvoreni verbalni rat sa Borisom Bekerom i nazvao ga gluperdom, jer je ovaj branio Zvereva i Kirjosa opisao kao "drukaru".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brothers.

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on Jul 18, 2020 at 5:56am PDT

 

Sada je i Kirjos pre nekoliko dana uslikan bez maske i zaštite.

 

 

Kirjos je uredno objavio fotografiju na kojoj nosi masku u noćnom provodu na svom Instagramu, međutim na storiju se vidi da masku nema. U svoju odbranu rekao je da je to uradio namerno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading