NOVAK U OČAJU ZBOG KORONAVIRUSA: Ništa GORE od OVOGA nije moglo da mu se dogodi

Autor:

Sport

24.07.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Samo dan nakon što je WTA otkazao kinesku turneju zbog pandemije koronavirusa, istu stvar odlučio je da uradi i ATP, što se posebno neće dopasti najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću.

Naime, s obzirom na odluku kineske Vlade da zbog pandemije koronavirusa otkaže sve međunarodne sportske događaje do kraja 2020. godine, ATP je povukao radikalan potez i otkazani su svi turniri u najmnogoljudnijoj državi na svetu.

Prema tome, iz kalendara za 2020. godinu su otpali Masters u Šangaju, turnir serije 500 u Pekingu, kao i dva turnira iz serije 250.

Nema sumnje da je ovo od svih tenisera možda najviše pogodilo najboljeg na svetu, Novaka Đokovića, koji ne krije da obožava da igra u Kini, a to se može zaključiti i po rezultatima koje tamo ostvaruje. Nole je na oba turnira, i u Šangaju i u Pekingu, rekorder po broju osvojenih titula, a pritom je i miljenik publike što nije slučaj nigde više u svetu.

 

Na Mastersu u Šangaju Novak je pehar osvajao u četiri navrata, dok je u Pekingu trijumfovao čak šest puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading