KAKVE VESTI ZA NOLETA: Đoković ne mora u karantin!

Autor:

Sport

17.07.2020

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniseri, maeđu kojima je Novak Đoković, neće morati u karantin pred početak Mastersa u Madridu, prenose španski mediji

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Vlada u Španiji je donela meru po kojoj izolacija nije potrebna "visoko kvalifikovanim radnicima čiji posao je obavezan i ne može biti odložen ili rađen povremeno, uključujući učesnike vrhunskih sportskih događaja koji se održavaju u Španiji.

- Uvereni smo da će biti gledalaca. Radimo na tome sa nadležnim organima, predstavili smo im naš protokol pre nekoliko dana. Iznenadili su se koliko su striktna pravila, kada je reč o bezbednosti navijača i naročito igrača. Sigurno smo da će ga odobriti - rekao je direktor Mastersa u Madridu Felisijano Lopez.

Posećanja radi Novak se zarazio koronavirusom tokom Adria tura, pa je zajedno za svojom suprugom Jelenom proveo neko vreme u karantinu sve do ozdravljenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading