GASKE BRANI SRBINA: Najlakše je kritikovati Đokovića dok tenis propada

Autor:

Sport

14.07.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski teniser smatra da je ova situacija mogla da se iskoristi i da se nešto promeni u tenisu

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rišar Gaske

Rišar Gaske je veteran ATP tura, sa 34 godine dugo je u svetu tenisa, ima autoritet i sposobnost da proceni šta se dešava sa belim sportom.

Francuz je ogorčen.

 - Ne znamo ništa, niko ništa ne govori. ATP je katastrofa, imamo zoom konferencije na kojima se ništa ne kaže. Prestao sam da prisustvujem. Govorio sam da će tenis biti desetkovan pandemijom, malo ko je slušao. Kako da nastavimo sezonu, kada ne možeš da rezervišeš avionske karte, hotele, ne znaš pod kojim pravilima - rekao je Francuz.

I umesto da se traži rešenje - napada se Novak Đoković i njegov "Adria tour", ističe Gaske.

 - To je najlakše. Bilo je što je bilo, na kraju Novak je priznao grešku. Ali, on nije predsednik države, on je radio ono što su dozvolili ljudi koji vode zemlju. Ne može on da bude jedini krivac, ali najlakše je tako - sve svaliti na čoveka, koji je makar pokušao nešto da uradi. Oni koji ga kritikuju, sede i ćute, čekaju da neko drugi nešto reši - kazao je Gaske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Francuski teniser smatra da je ova situacija mogla da se iskoristi i da se nešto promeni u tenisu.

 - Od svih sportova, samo tenis se igra 4-5 sati. Ja ne mogu više da toliko gledam ni kada igraju Nadal - Federer. Jedino mi nemamo pomoć trenera, nešto šuškamo i gestikuliramo. Nešto mora da se menja, ali ako nešto kažemo - stiže kazna od ATP-a - rekao je Gaske. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading