(FOTO) Novak Đoković meditirao na "piramidi" Sunca

Autor:

Sport

14.07.2020

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je posetio Visoko i "bosanske piramide" pa je nezaobilazan deo ture bila i meditacija na planini Visočici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Visočica ili kako je u visokom popularno zovu "piramida Sunca", uzdiže se iznad bosanskog srednjovekovnog grada i pleni pažnju dominantnim položajem. Ona je ujedno i jedna od glavnih atrakcija u skupu lokacija koje se vežu za bosansku "dolinu piramida".

Tako je Đoković, zajedno sa svojim roditeljima, i uz vodiča i prvog čoveka tzv. arheološkog parka Semira Osmanagića, posetio upravo Visočicu i na njoj odlučio da meditira.



Đoković je stigao u Bosnu i Hercegovinu sa porodicom, a odmor u našoj zemlji je započeo u hotelu Pino na Trebeviću iznad Sarajeva.

Đoković je s ovacijama dočekan ispred ulaza u Park Ravne kod Visokog, a mnogi obožavaoci sačekali su kako bi se fotografisali sa velikim sportistom. Fanovi su mu nakon izlaska iz Parka poklonili kristal koji će ga podsećati na Visoko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading