VIŠE MU NIJE SMEŠNO: Švajcarac pao na kolena pred Novakom Đokovićem posle sramne uvrede!

Autor:

Sport

08.07.2020

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski komičar Stefan Buser izvinio se zbog neprimerenog komentara koji je dao u jednom podkastu u kojem je kritikovao "Adria tur", Srbiju, ali i prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Buser je u svom poslednjem izdanju SRF-3 podkasta "Odds Men", prilikom razgovora sa Mihaelom Švajcerom i Aronom Hercom, pominjao organizaciju "Adria tura", koju je prokomentarisao kao veliki fijasko, jer je nekoliko tenisera kasnije bilo pozitivno na koronavirus, a među njima i Srbin Novak Đoković sa suprugom Jelenom.

Novak se javno izvinio zbog svega lošeg što je izazvao turnir u njegovoj organizaciji, ali to je na svoj ''komičan'' način prokomentarisao Buser što je uvredilo najpre Srbe u dijaspori koji su to imali priliku da čuju među prvima.

- Srbi visokog ranga obično se izvinjavaju samo u Hagu-  rekao je Buser i tako najsramnijim napadom na svetskog broja jedan izazvao burnu reakciju.

Ubrzo je pokrenuta peticija da se preduzmu određeni kazneni koraci protiv Busera i njegovog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Komičar je nakon toga rešio da se ipak javno izvini zbog komentara koji je izrekao.

- Naša kritika bila je usmerena protiv Novaka Đokovića i učesnika na njegovom Adrija turu, a ne generalno protiv Srba. Očigledno je da se nismo izrazili dovoljno jasno i zbog toga nam je žao.

- Kada sve pažljivo sagledamo, poenta da se "Srbi visokog ranga izvinjavaju samo u Hagu" je nedogovarajuća u vezi Novaka Đokovića, kom se divimo zbog njegovih sportskih dostignuća - poručio je Buser preko Instagrama.

On je takođe dodao mu nije nije bio cilj da uvredi bilo čija osećanja i poželeo je svima "mirno i opušteno leto" u ova "nervozna vremena".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading