KONTROVERZNA ODBRANA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV + ženom i da se zarazim!

Autor:

Sport

04.07.2020

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pulmolog dr Branimir Nestorović gostovao je na Televiziji "Prva" gde je stao u odbranu Novaka Đokovića od napada, nakon organizacije "Adria tura".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Poznato je da Đoković i Nestorović imaju sjajan odnos, pa je poznatom lekaru posebno teško pala hajka sa kojom se Novak suočio.

- On je doveo sve te ljude u Beograd, turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV + ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je bili šampion ako si Srbin - rekao je Nestorović.

- Niko nije umro na Novakovom turniru. Par njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju, a sada ga teniseri brane, karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima i ne trenira. Novak je jedan, kao što kaže Miljenko Jergović, on je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi, pa tek onda komentarišite Novaka. Dino Rađa je sve lepo rekao.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Branimir Nestorović

Odmah pošto je dobio negativan nalaz, Novak je krenuo u misiju borbe za sve tenisere, koji se suočavaju sa finansijskim gubicima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading