Bukti rat na Tviteru! Beker: Niče, ti si cinkaroš; Kirjos: Gluplji si nego što sam mislio

Autor:

Sport

30.06.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Beker i Nik Kirjos imali su žestoku raspravu na Tviteru.

Boris Beker

Nekadašnji trener Novaka Đokovića napao je Kirjosa zbog njegovih poslednjih objava na društvenim mrežama.

Kirjos je javno "prozvao" Novaka Đokovića zbog organizacije Adrija tura, a zatim i Aleksandera Zvereva, koji je slagao da će otići u četrnaestodnevnu samoizolaciju.

Dvadesettrogodišnji Zverev, inače Bekerov sunarodnik, uhvaćen je kako se provodi u jednom klubu, što je nateralo, pored ostalog, i Kirjosa da reaguje.

- Ne volim cinkaroše! Svako ko se tako ponaša prema kolegi sportisti nije moj prijatelj! Pogledajte se u ogledalo i razmislite da li mislite da ste bolji od nas - napisao je Beker, pomenuvši Kirjosa, a ubrzo je usledio i odgovor Australijanca.

- Pobogu, Borise. Ni sa kim se ne takmičim, niti ikoga želim da 'pokopam'. Ovo je globalna pandemija i ako se neko ponaša idiotski kao što je Aleks, ja ću ga zbog toga kritikovati. Jednostavno je - naveo je Australijanac.

Beker, takođe, nije dugo čekao na odgovor.

- Svi živimo u pandemiji koja se zove kovid-19. Užasno je što je ubila toliko ljudi. Trebalo bi da zaštitimo svoju porodicu i voljene i da pratimo savete, ali i dalje ne volim cinkaroše.

Kirjosu se nije svideo termin kojim ga je Beker nazvao.

- Cinkaroš? Jer sam nekoga prozvao za neodgovornost? Na čudan način vidiš situaciju, šampionu. Ja se samo brinem za ljude. I to dok moja porodica i porodice širom sveta rade ono što bi trebalo, a onda dođa jedna guska i mlatara rukama, e onda ću nešto da kažem - napisao je Kirjos i dodao:

- Boris Beker je veći glupan nego što sam mislio. Ima dobre voleje, ali očigledno nije baš najpametniji.

Beker je upitao Kirjosa kako je u Australiji i da li prate sve savete, a Nik je odgovorio "da se ne ponaša kao da mu je prijatelj jer ga je spustio".

Proslavljeni Nemac je u nekoliko navrata isticao da nije nužno loše kritikovati svog kolegu/prijatelja, ali da bi to trebalo da se uradi privatno.

- Postoji nepisano pravilo između sportista. Šta god da se desi na terenu ostaje u svlačionicama. Niko o tome ne priča (javno) - napisao je Beker.

Beker je za kraj oecnuo Kirjosa zbog njegovih teniskih neuspeha.

- Voleo bih da vidim da Nik Kirjos ostvario svoj puni potencijal i osvoji Grend slem. On bi bio sjajan uticaj na mlade ljude sveta ako bi se bavio problemima vezanim za jednakost/rasu/poreklo. Postani muško, dečko, i pokaži se - napisao je Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading