Hrvatica progovorila o Đokoviću: Da je prošlo sve u najboljem redu, bio bi heroj Hrvatske!

Autor:

Sport

29.06.2020

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

– Žao mi je što se to dogodilo i žao mi je kada čitam da ga sad svi tako napadaju – rekla je Tereza o Đokoviću

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Tereza Mrdeža (29), hrvatska teniserka iz Poreča, može se pohvaliti da je jedna od retkih igračica koja je nepobeđena otkako se igraju egzibicioni turniri nakon što su popustile mere zbog pandemije.

Odigrala je dva turnira, jedan u Osijeku i jedan u Zadru, i u osam susreta pobedila je u svih osam. Izgubila je samo jedan set, i to u Zadru.


Bili ste u Zadru na Adria Turu kada se raširio koronavirus?
RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS

– Ženski turnir završio se u četvrtak i ostala sam u Zadru do nedelje. Nisam nijednom bila na stadionu gde se igrao muški turnir. Nisam se družila sa teniserima. Ta tri dana iskoristila sam za odmor, za druženje sa mojim dobrim prijateljima. Naravno, kada sam se vratila u Poreč, osetila sam da me ljudi čudno gledaju. Kao da upiru prst u mene i govore o meni – bila je u Zadru, sigurno je zaražena.

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE

Zamerate li Novaku Đokoviću i da li je on jedini krivac za haos koji se dogodio u Zadru?

– Naravno da mu ne zameram. On je hteo najbolje. A da je prošlo sve u najboljem redu, bio bi heroj Hrvatske. Jer, ne samo da je doveo u Zadar najbolje svetske igrače već je promovisao i našu zemlju. Žao mi je što se to dogodilo i žao mi je kada čitam da ga sad svi tako napadaju – rekla je Tereza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading