Nekadašnji velikan "belog sporta" udario na Novaka: Đoković je mislio da su svi glupi, a on pametan – zar nema dovoljno novca?

Autor:

Sport

27.06.2020

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilija Nastase, nekada najbolji teniser sveta, rekao je kako oni koji ne poštuju pravila zaslužuju da plate cenu za to.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilija Nastase

Ilija Nastase, koji ima 73 godine, kritikovao je najboljeg tenisera svih vremena što je uopšte organizovao turnir u Beogradu i Zadru.

- Novak je jako dobro znao koji rizik preuzima s organizacijom takvog turnira. Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan i eto što se dogodilo - rekao je Ilija Nastase za rumunske medije.

Više informacija iz rubrike sport poročitajte OVDE.

Pozadina "Adria tura" bio je, pre svega, humanitarni karakter, ali i šansa da se ponovo zaigra vrhunski tenis i pokušaj da se vrati na staro.

Iskusni Rumun smatra da je turnir bio potpuno beskoristan.

- Ako su se stvarno svi pridržavali pravila kao što govore, a svejedno su se zarazili, onda je ovaj virus jako opasan. Naravno, onaj ko ne poštuje pravila zaslužuje da plati cenu za to. Što je Đokoviću bio potreban ovaj turnir, zar nema dovoljno novca? Kompletan turnir je bio beskoristan - zaključio je 73-godišnji Rumun, nekada najbolji teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading