Javio se Milov poltron: Premijer Crne Gore opleo po Novaku uz "reči ponosa"!

Autor:

Sport

24.06.2020

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve strane se i dalje priča i piše o dešavanjima u Zadru, gde se raširio koronavirus među teniserima, a posle svega zaražen je i Novak Đoković, svetski reket broj jedan.

RepublikaFoto: Tanjug/R. BOŽOVIĆ
Duško Marković, premijer Crne Gore

Ova tema bila je aktuelna danas i na sednici Skupštine Crne Gore, gde je predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković priznao da je sada veoma ponosan na čvrst stav da se ne dozvoli organizacija pomenutog turnira, bez poštovanja propisanih mera.

- Pisalo se u medijima, izlazile su kolumne, Fejsbuk pametnjakovići su širili Crnom Gorom da je napravila ozbiljnu grešku, propust što nije dozvolila održavanje toga turnira. Ne, to nije istina. Dozvolili smo, ali po pravilima NKT i nismo hteli popustiti niti pod pritiskom zvučnih imena u sportu kojima odajemo poštovanje i divimo se, ali niti velikim finansijskim korporacijama koje su stajale iza turnira i njihovih finansijskih interesa. Tada smo rekli da je zdravlje stanovnika na prvom mestu i danas smo ponosni na tu odluku - poručio je Duško Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading