Slavni Britanac "udario" na Noleta: Učesnici "Adria tura" pokvarili sliku o tenisu!

Autor:

Sport

23.06.2020

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Endi Mari kaže da je jasno da organizovanje "Adria tura" nije bila dobra odluka. Turnir, čiji je idejni tvorac Novak Đoković, održan je u Beogradu prošle nedelje, a proteklog vikenda u Zadru. Uoči finala na hrvatskom primorju, takmičenje je obustavljeno zbog pozitivnog testa na koronavirus Grigora Dimitrova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Endi Mari

Ubrzo je otkriveno da je virusom zaražen i Borna Ćorić, da bi u utorak stigla ista vest i za Novaka Đokovića i njegovu suprugu Jelenu.

Bio je to povod za kritike "Adria tura" sa raznih strana....

- Sa Novakom sam oduvek imao sjajan odnos, ali nema dileme da sve to sa "Adria turom" izgleda loše - rekao je Britanac i dodao:

- Kad živimo u ovakvom vremenu, važno je da najbolji teniseri pokažu da shvataju ozbiljnost situacije, moraju da pokažu poštovanje za socijalnu distancu. Teniseri na tom turniru nisu pokazali to i pokvarili su sliku o našem sportu. Nadam se da će svi naučiti iz ovog slučaja - zaključio je Endi Mari.

Zbog celokupne situacije, turnir u Banjaluci i Sarajevu je otkazan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading