"Da li su Hrvatska i hrvatski turizam svesni koliko Đoković radi za njih?"

Autor: Sport Klub/Republika

Sport

20.06.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ivanišević komentarisao je događanja na Adria Turu u Zadru nakon što je završen prvi dan koji je obeležio egzibicioni meč u kojem su Đoković i Danilović pobedili Ćorića i Konjuh sa 6:5 (5).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Goran Ivanišević

 - Verujem da su navijači i igrači uživali u prvom danu tenisa. Sutra se okrećemo ozbiljnijem tenisu - rekao je Ivanišević za Sportklub pa je dodao:

 - Ovo je stadion za devet hiljada ljudi, tu smo osvojili Dejvis Kup. Ovo su svetski teniseri, moramo im omogućiti ualove za najbolje od najboljih, tu je ipak i svetski broj jedan. Bili smo malo i pod pritiskom jer je teren u Beogradu bio sjajan, kao staklo.

Komentarisao je Ivanišević i činjenicu da se Đoković rasplakao nakon završetka Adria Tura u Beogradu, ali i poslao poruku hrvatskim političarima. 

 - Novak je nakon Beograda reagovao kako je reagovao, pokazao je da je veliki čovek i sada je spreman za turnir. U nedelju ćemo videti ko će biti osvajač. Ovo je format gde nema favorita. Poslali smo US Openu i celom svetu poruku da je sve moguće - rekao je Ivanišević pa dodao:

 - Da li su Hrvatska i hrvatski turizam svesni koliko Novak radi za njih? To je pravo pitanje, to ćemo videti kada se ovaj turnir završi. Zahvaljujem njemu i celoj njegovoj porodici što su nam pomogli da ovo organizujemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading