Okružen ličnim obezbeđenjem i policijom: Novak u Zadru ima privatnog kuvara i svoju plažu

Autor:

Sport

19.06.2020

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta uživa na jahti u Zadru gde će igrati na Adria Turu, čuvaju ga policija i telohranitelji, a u istom resortu smešteni su i Ćorić, Čilić, Iva Majoli.

RepublikaFoto: youtube.com/cropix
Novak i Jelena

Najbolji svetski teniser Novak Đoković stigao je u utorak u Zadar sa celom porodicom. Kako prenose hrvatski mediji, odseo je u luksuznom resortu "Falkensteiner" sa pet zvezdica u Petrčanima kraj Zadra na predelu Punta Skale.

Luksuzna jahta "Asha" u četvrtak se usidrila u uvali u Petrčanima, a  Novakovu suprugu Jelenu su odmah pod pratnjom prebacili od mesta gde se jahta usidrila do resorta.

Jahta je celo vreme u pratnji pomorske policije, a Đokovića i njegovu porodicu danonoćno čuvaju na desetine telohranitelja i zadarska policija. Ipak, iz zadarske policije bili su šturi u potvrdi ove informacije.

- Sve što mogu da kažem je da policija sprovodi sve mere i radnje u cilju osiguranja sportskog događaja, kao i takmičara - rekli su iz zadarske policije.

Novaka čuvaju telohranitelji iz Srbije i ne odvajaju se od njega, čak ni dok uživa na bazenu hotela. Pomno prate sve ostale goste kako bi bili sigurni da se niko od "nepoželjnih" ne bi pojavio.

U Falkensteineru, gde uživa u VIP tretmanu posluge, dobro je zaštićen od znatiželjnih obožavalaca jer je ceo resort "izoliran" i ne može mu se prići na gotovo kilometar, a nalazi se na vrhu privatnog poluostrva koji Falkensteiner ima u koncesiji.

Đokoviću je na raspolaganju i privatna plaža na kojoj je odradio trening. Osoblje hotela ga po resortu prevozi u golf automobilima. Novak ima i svog privatnog kuvara koji mu priprema specijalitete, a dok ne odmara u hotelu, vozi se na jahti koju je unajmio. Uz Đokovića, tamo su smešteni i Borna Čorić, Marin Čilić, Iva Majoli i ostale hrvatske face iz sveta tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading