(FOTO) Novak Đoković odmorio dušu u Beogradu!

Autor:

Sport

15.06.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je Novak Đoković (33) u Beograd 23. maja iz Marbelje, gde je bio tokom vrhunca pandemije virusa korona, a za kratko vreme u rodnom gradu heroj srpske nacije stigao je bukvalno sve, da organizuje humanitarni turnir, ugosti svetske zvezde tenisa, ali i da se dobro provede s njima.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa revijalne fudbalske utakmice na Dorćolu

Nema gde nije bilo Noleta u poslednje vreme. Uživao je u blagodetima prestonice, posebno noćnom životu sa kolegama, prijateljima i porodicom, igrao fudbal na Dorćolu, zapevao i pokazao da je i pored svetske slave i stotina miliona na računu ostao prizeman i ponosan na domovinu. Čovek za sve, šampion za primer dao je sebi oduška i opustio se maksimalno, te je rezultat pao u treći plan i otuda ne čudi što je Novak bio na pragu elimionacije sa turnira čiji je inicijator.

ĐUSKAO KAO TINEJDŽER

Đoković je u jeku epidemije KOVID-19 najavio egzibicionu seriju turnira Adrija tur po u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori (u međuvremenu otkazan), a dolazak megazvezda belog sporta Aleksandera Zvereva, Dominika Tima i Grigora Dimitrova digao je Beograd na noge. Nole je dočekao goste na aerodromu, a zatim su u četvrtak igrali fudbal na Dorćolu protiv umetničke reprezentacije. Po završetku meča Nole je zapevao u društvu Nigora i pokazao svestranost, a nakon toga stigao je da ode na još dva mesta. Najpre je u naselju Braće Jerković u društvu NBA asa Nikole Jokića gledao košarkašku utakmicu u čast odlazećeg trenera Mege Dejana Milojevića da bi se potom sa mlađom braćom Đorđem i Markom provodio u noćnom klubu i neumorno đuskao u VIP separeu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić i Novak Đoković

NIŠTA BEZ SKADARLIJE

Petak veče, kada je zvanično otvoren Adrija tur na terenima TC "Novak" na Dorćolu, najbolji teniser sveta iskoristio je da gostima iz Austrije i Nemačke pokaže čari boemske četvrti Skadarlija, pa su tako Tim i Zverev videli zbog čega stranci hrle u kaldrmom popločano srce Beograda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blessed with the best??? thank you for making this time so great??? #adriatour #happy

A post shared by Brenda (@brendapatea) on Jun 13, 2020 at 12:05pm PDT

- Srećan sam što mogu da ugostim moje prijatelje u svom gradu. Lep je osećaj što imam šansu da im pokažem odakle dolazim, lepotu ovog mesta i naših ljudi. Po osmesima na njihovim licima posle večere za igrače rekao bih da nije bilo loše - rekao je Novak uz fotografiju sa kolegama.

Nema šta, Đoković je po ko zna koji put pokazao da je najbolji mogući ambasador Beograda i Srbije i da je dika nacije. Skroman na rečima, veliki, ma najveći, na delima, istinski šampion i na terenu i van njega.

Đokovića stigle suze: Setio sam se detinjstva!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u suzama je okončao Adrija tur u Beogradu, ali ne zbog eliminacije, već jer su ga stigle emocije. U finale odigrano kasno sinoć plasirao se Filip Krajinović.

- Jedan od naših je u finalu. Bilo je stvarno emotivno poslednjih nekoliko dana, zahvalio bih se svima koji su podržali ovaj događaj i svima koji su došli. Ne plačem toliko zbog poraza i finala, dobio sam neki izliv emocija i setio sam se detinjstva - kazao je Đoković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading