Svetska teniska elita dolazi u Zadar: Zverev potvrdio učešće na "Adria Turu" u Hrvatskoj!

Autor:

Sport

14.06.2020

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniski as Aleksandar Zverev igraće na "Adria Turu”, koji se od 19. do 21. juna održava na zadarskom SC "Višnjik”, objavili su danas organizatori.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Zimonjić - Aleksandar Zverev - Dominik Tim - Novak Đoković

Sedmi igrač sveta tako će se pridružiti Novaku Đokoviću, Marinu Čiliću i Borni Ćoriću na teniskom mega spektaklu idućeg vikenda. Organizator humanitarno-sportskog "Adria Tura” upravo je Novak Đoković, a suorganizator turnira u Zadru je Hrvatski teniski savez.

Zadarski Tur počinje u petak 19. juna, svečanim otvaranjem u 17 časova, a zatim sledi egzibicija Novaka Đokovića i zvezda Tura (17.30), te žreb u 19 časova.

Subotnji teniski program počinje u podne egzibicionim mečom između Done Vekić i Olge Danilović, a nastavlja se prvim delom programa, koji počinje u 14 časova i drugim, sa početkom u 19 časova.

Nedeljni tenis počinje u 14 časova, a finale je na rasporedu u 20 časova.

"Adria Tur" nastao je na inicijativu Novaka Đokovića sa željom da se promovišu sport, pozitivne vrednosti i fer-plej, ali i da se sakupe sredstva za one kojima je pomoć potrebna.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković i Aleksandar Zverev

Deo sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu.

Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obeležiće i bogat muzički program u kojem će nastupiti Džiboni, Petar Grašo, te koncert iznenađenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading