Đoković posle poraza: Slušao sam ga 10 godina, sada ću još 10!

Autor:

Sport

13.06.2020

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obratio se novinarima posle prvog dana takmičenja na Adria uru u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srbin je prvog dana pobedio Viktora Troickog, a potom je izgubio od Filipa Krajinovića.

- Oduševljen sam današnjim danom, prilikom da igram lično i vidim naše i svetske najbolje tenisere kako igraju u Beogradu. Atmosfera je bila sve bolja, ovo večeras je bilo fenomenalno. Prošla je ponoć, još je gledalaca na tribinama. To pokazuje koliko se voli tenis- rekao je Novak.

Poslednji put Krajinović je zabeležio pobedu nad Đokovićem pre 10 godina.

- Dobro se sećam tih svojih nastupa na Serbia Openu. Zaslužujemo jedan takav turnir, mi kao igrači i kao država bi trebalo da imamo i muški i ženski. Potrudićemo se da vratimo.

Na pitanje koliko će se Filip hvaliti ovom pobedom, Novak je odgovorio:

- Trajalo je svih 10 godina, sad će nastaviti. Neka ostane među nama šta sam mu rekao na mreži. Ja na njega gledam kao na mlađeg brata. Trudio sam se da budem uz njega, da mu budem podrška. On je izuzetan momak, to ceni i poštuje. Njegova saradnja sa Jankom pokazuje rezultate, siguran sam da može da dogura do top 10. Vidim da je posvećen, motivisan da zabeleži najbolje rezultate u narednom periodu. Janko zna kako da mu pomogne. Mi dosta pričamo. Svi se držimo zajedno. Neraskidiva veza među nama je urodila plodom, zato smo kao reprezentacija beležili rezultate. Odnos koju negujemo nas motiviše i inspiriše- rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading