Goran Vesić: Hvala Ðokoviću što iz Beograda ide lepa slika u svet!

Autor:

Sport

12.06.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući Novaku Ðokoviću na organizaciji "Adria tour-a" iz Beograda danas u svet ide lepa slika, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: beoinfo.rs
Goran Vesić

Goran Vesić je u petak obišao teniske terene na kojima se organizuje "Adria tour" i tom prilikom direktoru turnira Ðorđu Ðokoviću poklonio je srpsku zastavu.

- Danas iz Beograda ide lepa slika u svet, jer je ovo najznačajniji teniski turnir koji se organizuje posle pandemije koronavirusa. Zahvaljujući Ðokoviću i njegovoj ideji, Beograd je domaćin poznatim teniserima. Publika pristiže, srećan sam što su sve karte rasprodate što znači da se Beograd uželeo i tenisa i sportskih događaja, što pokazuje da smo sportska nacija. Zahvalan sam Novaku što Srbiju i Beograd promoviše kao što to radi tokom cele karijere - rekao je Goran Vesić novinarima prilikom obilaska TC Novak na Dorćolu.

Goran Vesić je rekao da će Grad Beograd dati podršku porodici Ðoković da prestonica Srbije dobije ATP turnir.

- Mi smo kao grad spremni da zajedno sa porodicom Ðoković stanemo iza ideje da Beograd dobije stalni ATP turnir. To smo imali pre nekoliko godina. Beograd i Srbija imaju najboljeg tenisera sveta, mnogo smo dali svetskom tenisu i nema razloga da Beograd nema ATP turnir. Daćemo podršku porodici Đoković da se takav turnir ubuduće stalno organizuje u Beogradu - zaključio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Regionalni "Adria tour" počinje za vikend u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragan

15.06.2020 07:27

vučić dobi sablju "vrh. komandanta", a ovaj "terenac" ni izduvanu lopticu... šteta. a svuda ga ima...