Kirjos nastavlja da šokira: Mamuran sam igrao protiv Nadala!

Autor:

Sport

06.06.2020

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni Australijanac Nik Kirjos otkrio je da je mamuran igrao protiv jednog od najboljih igrača svih vremena Rafaela Nadala i pobedio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos i Rafael Nadal

U najnovijem podkastu Kirjos je razgovarao sa Eliotom Lonijem.

- Sećam se da smo bili u Montrealu. Noć ili dve pre tvog duela sa Rafom, izašli smo u provod. Sećam se da mi je posle toga bilo loše. A kada sam uključio televizor, ti si pobeđivao Nadala. Nisam mogao da verujem. Ne samo da si igrao protiv jednog od najboljih na svetu, već si ga razbijao- rekao mu je Loni.

Australijanac je potom objasnio kako je došao do pobede.

- Dobro smo se proveli u tom izlasku. Dan i po kasnije video sam da treba da igram protiv Rafe. To nije posebno uticalo na mene. Već sam rekao šta mislim o tim momcima, ne poštujem ih samo zbog njihovih imena i onoga što su postigli- objasnio je Kirjos.

- Odlučio sam da napadam. Znao sam da neću moći dobro da se krećem, jer sam verovatno mamuran. Zato sam morao da serviram odlično i da budem agresivan. Zvezde su se poklopile te noći- rekao je Australijanac.

Nadal u međusobnim susretima vodi 5:3. Kirjos je bio bolji na Vimbldonu 2014, u Sinsinatiju 2017. i Akapulku 2019.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading