Đoković: Svako nosi onoliki krst koliki mu je namenjen!

Autor:

Sport

05.06.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser pričao je opširno za televiziju "Prva" o predstojećem spektaklu Adria turu koji će se održati u Beogradu, Zadru, Banja Luci i Podgorici, ali se dotakao i aktuelne situacije u svetu i "belom" sportu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta

Situacija oko koronavirusa je otežala organizaciju turnira, a bilo je i političkih trzavica koje su stavile pod znak pitanja održavanje "Adria tura" u Crnoj Gori.

- Beograd i Zadar su sigurni, Crna Gora i Banja Luka i Sarajevo su  gotovo potvrđeni, biće zvanična potvrda, još nije stoprocentno, ali u narednih nekoliko dana ćemo objaviti sve detalje - rekao je najbolji teniser sveta.

Đoković je otkrio koliko je teško organizovati ovakav turnir u vremenu uslovno rečeno posle korone.

- Srbija je prva zemlja u Evropi koja je dozvolila publiku na sportskim borilištima, ja pokušavam da ljudima približim da je ovde situacija pod kontrolom,  pregovaram sa još neklim zvezdama, nadam se da će sve biti kako treba- rekao je Đoković za TV "Prva".

Đoković je u poslednje vreme bio na meti kritika teniske javnosti zbog stavova oko vakcine, ali i akcije pomoći nižerangiranim teniserima.

- Svako nosi onoliki krst koji mu je namenjen, srećan sam što se bavim onim čime se bavim, volim to što radim, srećan sam što da pišem istoriju tenisa, svi izazovi i prepreke su motiv više, ima dana kada imam osećaj da se borim protiv vetrenjača, ljudi pokušavaju da istrgnu nešto negativno iz konteksta, ali ne mogu svi da vas voole. Ali, ja verujem u ono što radim i zato sam u teniskoj politici, ja sam to izabrao jer igrači veruju u mene i mislim da mogu da poboljšam teniski život- rekao je najbolji teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading