Beker o saradnji sa Novakom: Nije mi se sviđao njegov servis niti pozicioniranje!

Autor:

Sport

04.06.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, govorio je o svom nekadašnjem pulenu. Legendarni Nemac i najbolji srpski sportista su sarađivali u periodu od 2014. do 2017. godine, kada je Nole odlučio da napravi pauzu zbog problema sa laktom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker i Novak Đoković

On je u jednom podkastu ispričao šta je rekao trenutno prvom igraču na ATP listi, godinu dana pre ozvaničenja saradnje.

- Razlog zašto više nisi tako dobar je taj što si se previše dobro osećao kao broj jedan, nisi napredovao. Ostali igrači poput Nadala i Federera su prilagodili svoju igru. Rekao sam mu: 'Ne sviđa mi se tvoje pozicioniranje na terenu, ne sviđa mi se tvoj servis - rekao je Boris Beker.

I nakon rastanka, Nemac i Srbin su ostali u dobrim odnosima.

- Na narednim Gren slemovima smo se sretali kad god je imao pitanje o nekom igraču. Moja vrata su uvek bila otvorena. Takvo partnerstvo trenera i igrača karakteriše poverenje. Mogu da pomognem igraču samo ako on želi da se pozabavi svojim brigama i strahovima. On mora biti potpuno iskren, a ja stvarno cenim to poverenje - istakao je legendarni Nemac.

Novak Đoković i Boris Beker

Boris Beker je na kraju rekao da nije isključio mogućnost povratka tenisu, "njegovoj velikoj ljubavi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading