Đoković u društvu Ivice Dačića: Nastaviću da volim Srbiju i poštujem druge narode

Autor:

Sport

29.05.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljenom srpskom teniseru Novaku Ðokoviću dodeljena je danas povelja za promovisanje Srbije i srpskog naroda u svetu, koju mu je povodom Dana diplomatije uručio ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

RepublikaFoto: mfa.gov.rs
Novak Đoković, Ivica Dačić

Ðoković je rekao da se svakog dana trudi da zastupa prave životne vrednosti i vrline koje su duboko ukorenjene ne samo u njegovoj porodici, već u čitavom srpskom narodu, a to su:požrtvovanost, poštovanje, velikodušnost, jednakost.

- Kao što svi vi volite svim srcem vašu zemlju i trudite se da u svetu promovišete prave tradicionalne i kulturne vrednosti vaše zemlje i vaše nacije na najbolji mogući način, tako i ja volim i poštujem svoju zemlju i svestan sam izazova i prepreka koje ponekada imam zbog toga - rekao je Ðoković, obraćajući se zvanicama u Ministarstvu spoljnih poslova, među kojima su bili ambasadori svetskih zemalja u Srbiji.


Svestan je, kaže, odgovornosti i dužnosti koje imam da svoju zemlju, sebe i svoju porodicu predstavi u najboljem mogućem svetlu u svakom trenutku.

 - Nastaviću da volim i poštujem Srbiju i svoj narod. Nastaviću da poštujem i uvažavam sve druge narode sveta, jer verujem kada se deluje na takav način, iz takve emocije, da se nepogrešivo radi prava stvar - zaključio je on.
RepublikaFoto: mfa.gov.rs

Inače na koktelu nakon prijema najveća gužva bila je oko proslavljenog srpskog tenisera jer su ambasadori želeli da se slikaju sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading