Ambasador Crne Gore o zabrani ulaska Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

28.05.2020

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević rekao je da nema informacije oko zabrane ulaska Novaka Đokovića u Crnu Goru.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Novak Đoković se sprema da organizuje teniski turnir "Adria Tour", čiji deo je planiran da bude održan u Crnoj Gori.

U poslednjih nekoliko dana dosta se govori o tome da li bi srpskom teniseru bio dozvoljen ulazan u Crnu Goru, o čemu je za TV Prva govorio ambasador Crne Gore, Tarzan Milošević.

- Nisam na tu temu razgovarao, imao sam kratak razgovor sa stricem Novaka Đokovića, nije bila ta tema nego u kontekstu priprema turnira. Nemam nikakvih informacija da se neće dozvoliti Novaku Đokoviću da dođe u Crnu Goru- rekao je ambasador.

Na pitanje da li je to znači da se sa prebrojavanjem krvnih zrnaca - ko je Srbin, a ko Crnogorac, počelo u Crnoj Gori on odgovara potvrdno, ali objašnjava da to nije inicirala vlast Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Olivera Dimitrijević

28.05.2020 10:45

Pa ako ne mogu Srbi u Crnu Goru, bilo bi pametno da to ni Novak ne čini, u znak solidarnosti. Neka i taj turnir bude opet u nekom gradu u Srbiji. Zna se odlično ko je prvi počeo da diskriminiše Srbe i da im otima svetinje! Uzdam se u Novaka i njegov patriotizam i soludarnost! Znam da ja nisam "ikona" kao Novak i da je moje mišljenje irelevantno, ali Ja bih baš tako uradila!