"Đoković je najspremniji od velike trojke!"

Autor:

Sport

27.05.2020

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Nestor, nekadašnji prvi dubl teniser sveta, pričao je o Novaku Đokoviću, Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nekadašnji partner Nenada Zimonjića pričao je za indijski "WION" gde je, između ostalog, bio upitan za "veliku trojku".

Novinar je Nestora pitao da li je teško kladiti se protiv Đokovića kada kaže da će do kraja karijere imati najviše Grend slemova i najviše nedelja na mestu broj 1.

- Neverovatno je šta je sve Novak ostvario i osvojio u prethodnih deset godina. Njegov skor protiv Rafe i Rodžera je isto vredan pažnje. Pored toga Đoković je najmlađi, a i najspremniji od "velike trojke", što mu ide u prilog- kaže Nestor i dodaje:

- Nadal zna da bude veoma spreman, ali mu kolena stvaraju dosta problema. Tako da ne možete da sumnjate u Novakove tvrdnje. Dosta zavisi od Nadalovog zdravlja, ukoliko uspe da ostane u dobroj fizičkoj spremi može da osvoji još nekoliko titula na Rolan Garosu- rekao je proslavljeni teniser.

RepublikaFoto: Starsport
Danijel Nestor

Nestor smatra da je Rodžer Federer možda poslednju priliku imao ove godine na Vimbldonu.

- Otkazivanje Vimbldona veliki je udarac za Rodžera jer se približava 40 godina i uskoro će morati da razmišlja o kraju karijere- rekao je Kanađanin.

Đoković je bio dominantan na početku i Kanađanin smatra da će mu biti potrebno vreme da pronađe isti ritam jednom kada se sezona nastavi usled prekida zbog pandemije koronavirusa.

- Mislim da će Đokoviću biti potrebno vreme da nađe onu formu s početka sezone kada se tenis nastavi- rekao je nekada prvi reket sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading