Tim: I dalje stojim iza svojih reči, neću ništa da objašnjavam!

Autor:

Sport

26.05.2020

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijanac Dominik Tim još jednom je istakao da stoji iza svojih reči da neki teniseri ne zaslužuju pomoć.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dominik Tim i Novak Đoković

Na inicijativu Novaka Đokovića teniseri su osnovali fond za pomoć lošije rangiranim igračima. Ipak, Tim se usprotivio ideji, istakavši da ima onih koji ne zaslužuju da im se da novac.

- Ne želim da objašnjavam ništa, stojim iza onoga što sam rekao. Problem je što su moje reči izvučene iz konteksta. Od početka sam govorio da treba pomoći nekim igračima. Ali ima i onih kojima ne treba. Hoću da ja odlučujem kome pomažem. Pomagao sam igračima i pre nego što se ovo dogodilo. Donacije su privatna stvar. Nije potrebno da se sve javno objavljuje - rekao je Tim.

Mnogi su na gubitku zbog suspenzije teniske sezone zbog pandemije koronavirusa. Austrijanac je uveren da će se turniri ponovo igrati.

- Pre nekoliko dana rekao bih da se neće više igrati. Ali granice se otvaraju. Sada je pitanje šta će biti sa US Openom. Možda ćemo morati da budemo u karantinu dve nedelje pred turnir.

Tim je imao dobar početak sezone, stigao je do finala Australijan Opena u kome je izgubio od Đokovića.

- Finale Australijan Opena je bilo iscrpljujuće. I psihički i fizički. Ipak dobro sam se fizički osećao kada je sezona prekinuta. Nisam bio ljut. Nisam mogao da se bavim svojim poslom, ali sam imao dovoljno sreće da se uopšte profesionalno bavim tenisom. Prihvatio sam situaciju, poštovao pravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading