Indijac se setio Noletovih reči pred meč sa Nadalom: Otvoreno mi je rekao u čemu je Rafa najgori!

Autor:

Sport

26.05.2020

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Somdev Devarman, nekadašnji 62. teniser sveta otkrio je kako ga je Novak Đoković motivisao pred duel sa Rafaelom Nadalom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

- Verovatno najbolji meč odigrao sam protiv Rafe 2011. Pre nego što je počeo duel, pričali smo o taktici i svim tim stvarima i sećam se da mi je Novak došao i rekao: "Znaš da možeš da pobediš Nadala". Na to sam mu rekao: "Pa... da'" - priča Somdev Devarman.

Otkrio je još neke detalje.

- Pogledao je u mene i rekao mi: "Isto, da znaš, ima jedan od najgorih bekhenda na turu". U tom trenutku Rafa je bio prvi na svetu. Izašao sam na teren i logično više sam igrao na Rafin bekhend nego forhend. Izgubio 7:5, 6:4, ali sam igrao dobro - iskren je Indijac.

On ističe da mu je to pomoglo da vidi kako teniseri iz vrha razmišljaju.

- Ali još važnije video sam kako veliki igrači razmišljaju. Kada Novak igra protiv Rafe, mislim da deo njega veruje da on (Rafa) ima zaista loš bekhend i da može da ga pobedi tako što će mu forsirati tu stranu. Kada veliki teniseri igraju jedni protiv drugih, oni definitivno vide slabosti protivnika bolje - zaključio je nekadašnji 62. teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading