Nik Kirjos mrzi Novaka Đokovića, ali... Noletov trener pohvalio Australijanca!

Autor:

Sport

15.05.2020

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, pričao je o Niku Kirjosu, koji nije u dobrim odnosima prvim teniserom sveta. Nole smatra da je Australijanac jedan od najtalentovanijih igrača, međutim, on često koristi priliku da nagazi Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Nik Kirjos

S druge strame, Goran Ivanišević smatra da bi bila šteta za tenis kada Australijanac ne bi osvojio Gren slem.

- Uvek mi se dopadao Nik. On je suštinski dobar momak. Ali ima nekih problema, sam je sebi najveći protivnik. Znam kako se oseća, jer sam i ja bio u sličnoj situaciji. Bori se sa stotinama ljudi i nekada želi da dokaže ono što je nemoguće dokazati - rekao je trener Novaka Đokovića koji smatra da će Nik zažaliti ako se ne promeni.

Goran Ivanišević

- Nema potrebe da pričamo o njegovom talentu, jer svi znamo da ga ima. Može da osvoji velike turnire, sposoban je da pobedi svakoga. Siguran sam da će zažaliti jednog dana ako se ne promeni. Ako ne osvoji gren slem, to će biti velika šteta za tenis. Nadam se da će do toga doći. Nik Kirjos je potreban tenisu i tenis je potreban Niku Kirjosu - zaključio je legendarni Hrvat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading