Jelena Dokić se vraća tenisu? "Nikad ne reci nikad"

Autor:

Sport

12.05.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša jugoslovenska teniserka Jelena Dokić otkrila je da ne isključuje povratak sportu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena Dokić

Dokićeva je tokom teniske karijere, nastupajući za Jugoslaviju, Srbiju pa potom Australiju, triput igrala četvrfinale grend slemova, te bila četvrta na svetu.

Povukla se 2014. godine, a sada, nedavno napunivši 37, razmišlja o potencijalnom povratku.

 - Ja uvek govorim, 'Nikad ne reci nikad'. Igrala sam meč legendi ove godine na Australijan openu prvi put od kada sam se penzionisala. Igrala sam dosta dobro, čak i voleje, tako da je bilo dobro vratiti se na teren i igrati tenis - rekla je Dokićeva za australijski "Nine".

Povratak u singlu nije realna opcija, ali to ne isključuje ostale mogućnosti.

 - Volela bi da dobijem šansu da se vratim na teren, čak iako je to samo u dublu ili prilikom susreta legendi - ističe Jelena, koja veruje da već ove godine, tokom trajanja pandemije koronavirusa, može da zaigra u Australiji.

 - Tokom vremena u kojima se nalazimo sa tenisom, moguće je da dugo nećemo videti međunarodna putovanja i tenis. Zbog toga bi bilo dobro da imamo neka domaća takmičenja i domaći tenis. Tako da - ako bude prilike da zaigram u dublu ili u meču legendi, što da ne - dodala je osvajačica 6 WTA titula u singlu i 4 u dublu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading