Ove reči će potpuno slomiti Novaka!

Autor:

Sport

06.05.2020

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za sve ljubitelje tenisa dolaze iz Australije. Prvi čovek Teniskog saveza ove zemlje, Kreg Tajli, izjavio je da je održavanje Australian Opena 2021. godine pod znakom pitanja, a čak i ako bude održan, navijači iz inostranstva neće moći da prisustvuju ovom događaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aktuelni šampion Australijan Opena

- Najgori scenario je neodržavanje Australian Opena, a u najboljem scenariju turnir bi bio održan sa igračim koji bi mogli da dođu uz poštovanje propisa karantina i uz prisustvo isključivo navijača iz Australije- izjavio je Tajli.

- Razradili smo četiri moguće opcije, odredili rokove za donošenje odluka i napravili analizu kako bi te odluke mogle da utiču na sve. Napravili smo to za 670 zaposlenih, za sve naše medijske partnere i sponzore, a sada nam je posao da igrači shvate ove opcije i kako bi svaki scenario mogao da utiče na njih- dodao je Tajli.

Novak je u osam navrata trijumfovao u Melburnu, i branio bi titulu 2021, neodigravanje njegovog omiljenog Gren slema bi ga slomilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading