Federer u čudu: Moron i Rafin menadžer u klinču oko titule G.O.A.T!

Autor:

Sport

05.05.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Rafaela Nadala nije saglasan sa mišljenjem da je Rodžer Federer najveći teniser svih vremena. Benito Peres-Barbadiljo prokomentarisao je mišljenje jednog novinara da je Švajcarac G.O.A.T.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Rafael Nadal

Novinar Hose Moron je na Tviteru objasnio zašto misli da je to Federer.

- Gledajući Džordanov dokumentarac ("Poslednji ples") shvatio sam jednu stvar. Razmišljao sam o tome da li da to kažem ili ne, jer će se sigurno neko uvrediti, ali ovo je način na koji ja vidim sport i sa moje tačke gledišta – Rodžer Federer je teniski GOAT- napisao je Moron.

Moron smatra da o GOAT-u ne odlučuju titule.

- Federer je, kao i Majkl Džordan, izmislio način igranja. On je okrenuo sport. Mnoge je naterao da shvate da moraju da prate njegove korake i da uvek moraju da gledaju da budu bolji od njega. To imate samo ako ste najbolji u tome što radite- dodao je novinar "Punto de Break"-a.

Usledio je kratak i jasan odgovor člana Rafinog tima.

- Sreća pa tenis ne prati tvoje kriterijume- napisao je Benito, dobio odgovor, pa se nadovezao.

- Nisi uspostavio kriterijume i ispao si neprofesionalan. Veoma si dobar što se tiče amaterskog tenisa, ali pričamo o profesionalnom tenisu ovde.

Tu nije bio kraj.

- Molim? Da li mi govoris da sam neprofesionalan jer sam iskazao svolje mišljenje bez da sam ikoga uvredio? Koliko znam nisam nikoga gledao "sa visine" ne znam zašto bi me ovo učinilo neprofesionalnim- odgovorio je Moron Benitu, a onda ga podsetio da se njegovo mišljenje donekle slaže sa mišljenjem Rafinog strica Tonija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading