Poznato da li će Novak biti kažnjen: Evo šta je posredi "prekršaja" najboljeg tenisera sveta!

Autor:

Sport

05.05.2020

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta kontroverze je izazvalo pojavljivanje prvog tenisera sveta Novaka Đokovića na terenima teniskog kluba Puerto Romano u Marbelji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak je na svom Instagram profilu objavio video snimak na kojem sa Karlosom Gomes-Ererom je razmenio nekoliko udaraca. Problem je nastao jer u Španiji mediji su postavili pitanje da li je Đoković prekršio pravila izolacije, i da bi zbog toga mogao biti kažnjen.

Španska "Marka“"je napomenula da je Novak dobio posebnu dozvolu od teniskog kluba Puerto Romano, a sam klub je u saopštenju naveo da su dopis Teniskog saveza Španije dobili tek popodne, da je došlo do greške oko tumačenja pravila, te da nisu znali da ne smeju da koriste terene.

Situacija se na kraju izgladila. Novak neće trpeti nikakve sankcije, a na teren će moći 11.maja, pošto je Ministarstvo zdravlja Španije dalo dozvolu da se može početi sa sportskim treninzima posle pauze usled epidemije koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
boyana

06.05.2020 12:14

Protesti se ne izrazavaju bukom.